Background Title

Servicii
pentru
tine

Servicii

Pentru comfortul dumneavoastră toate intervenţiile pe dinţi le facem sub anestezie locală.

  1. PageTarifele Stomatologice Regaldent E&K Tarifele Stomatologice Regaldent E&K includ albire de dinți, tatuaje dentare, proteze Valplast. Programați-vă azi!
  2. PageTatuaje Dentare Vrei să fii cool? îți oferim un zâmbet strălucitor cu un tatuaj dentar. Calitate scandinavă. Nici un pericol! Programează-te azi!
  3. PageDetartraj Dentar Depunerile de tartru pe dinți duc la afecțiuni ale gingiei. Tartrul poate duce la extracție. Tratați-vă acum!
  4. FolderTratamente Protetice 
    1. PageProteze Elastice tip Valplast Tratamente Protetice: Proteze elastice si flexibile tip Valplast. Garanție pe viață. Fă-ți un Valplast la noi cu reducere!
    2. PageProteze Metalo-ceramice (Porțelan) Lucrările din porțelan au un design si o estetică apropiată de dinții dumneavoastră. Tehnicienii noștri execută lucrări din ceramică Noritake si Vita la cea mai mare calitate din ora actuală. Programați-vă pentru o consultare fără obligații.
  5. PageRezecții Apicale (Complicații Dentare) Rezecția apicală este extracția vârfului rădăcinii dintelui. Programează-te azi pentru a ameliora durerile provenite din complicațiile dintelui.

Puteți consulta lista noastră de prețuri.