Background Title

Tatuaje
dentare
pentru tine

Tatuaje Dentare de Calitate Scandinavă

Vrei să fii cool cu un zâmbet strălucitor? Fă-ți un tatuaj dentar!

Scopul unui tatuaj dentar? Un zâmbet strălucitor! Estetica dentară este un domeniu nou și din ce în ce mai răspândit printre medicii stomatologi din România. Cabinetul E&K vă pune la dispoziție o colecție de tatuaje dentare care sunt la modă: tatuaje din zirconiu de diferite culori, tatuaje din aur alb și galben, precum și diamante.

Soluția? Bijuterii dentare de calitate scandinavă. Puteți alege din gama largă a produselor Haden Dental, o firmă respectată din Scandinavia specializată în tatuaje dentare.

Nici un pericol! în caz că vă plictisiți de tatuajul dumneavoastră dentar, noi folosim o tehnică specială de lipire cu ajutorul echipamentului fotopolimerizabil, astfel incât tatuajele dumneavoastră dentare se pot îndepărta cu ușurință fără să afecteze smalțul și nelăsând urme pe suprafața dinților.

După un articol cu o descriere despre tatuaje dentare publicat în Monitorul de Sibiu, sibienii preferă perle de diamant.

Colecția de tatuaje dentare disponibile

Colecția de tatuaje dentare (format pdf, se deschide în fereastră nouă).

 

Programează-te acum pentru un tatuaj dentar. Vei beneficia de o reducere dacă mentionezi că ai aflat despre noi de pe site.

Pentru mai multe informații folosiți adresa noastră de email sau forumul Regaldent.